Creadoor

Servicii

Creadoor este soluţia potrivită când cautaţi un studio de design care dispune atât de creativitate cât şi de competenţe tehnice. Vă doriţi seriozitate, promptitudine, flexibilitate şi calitate la un preţ corect? Noi credem în respectul pentru client şi în adaptarea la nevoile lui, căutăm mereu să oferim cel mai bun raport preţ-calitate.

Experienţa noastră ne permite să vă oferim servicii personalizate şi adaptate nevoilor dumneavoastră:
• Graphic design, de la creaţie sau editare grafică, la DTP, print, tipar digital sau offset.
• Vă ajutăm să proiectaţi o imagine profesionistă pe piaţă, fie că doriţi doar un logo, sau un întreg pachet de identitate vizuală.
• Fie că aveţi nevoie de web design şi programare, de o bază de date sau optimizare SEO, prezenţa dumneavoastră online este pe mâini sigure.
• Ilustraţie, simulare 3D şi animaţie.

Contactaţi-ne acum pentru o cotaţie de preţ!

icon-web-design-b

WEB DESIGN
Vă stăm la dispoziţie cu servicii de web design şi programare web, creare de baze de date, dezvoltate pe cele mai noi tehnologii HTML, CSS, JavaScript, PHP, MySQL, ActionScript. Soluţiile oferite de noi sunt personalizate pentru afacerea dumneavoastră; includ optimizare web şi optimizare SEO; includ un Content Management System pentru administrarea conţinutului în orice moment, astfel încât să puteţi face actualizări şi introduce informaţii în mod constant. Vă putem oferi şi servicii de mentenanţă, promovare şi web-hosting.

icon-identitate-b

IDENTITATE VIZUALĂ
Identitatea dumneavoastră vizuală este prima impresie pe care şi-o formează clientul despre firmă. Logo-ul, culorile, fonturile, toate elementele grafice cât şi aranjarea în pagină a materialelor dumneavoastră pot face în cateva secunde un client să se hotarască dacă vă contactează sau caută mai departe. Împreună putem construi imaginea business de care aveţi nevoie, astfel încat, indiferent de canalul de difuzare, compania dumneavoastră să proiecteze o imagine profesionistă şi reprezentativă.

icon-video-b

EDITARE VIDEO & SUBTITRARE
Pentru orice material video vă oferim serviciul de editare video profesională. Adăugare şi tăiere de cadre? Includere de efecte speciale? Compunere de fragmente video după scenariu (montaj video)? Nici o problemă! Tehnicieni şi designeri cu experienţă asigură calitatea dorită de către dumneavoastră. Pentru a realiza o editare video de calitate este nevoie ca echipa noastră să aibă la dispoziţie toate materialele sursă audio/video, la o calitate cât mai bună.

icon-grafica-b

GRAPHIC DESIGN
Studioul nostru de design vă acoperă nevoile de creaţie grafică pentru toate domeniile de aplicare: de la grafică pentru tipar şi design de ambalaj, până la grafică pentru web sau simulări 3D. Fie că aveţi nevoie de fliere, broşuri, cataloage, icon-uri, bannere animate sau panouri publicitare, experienţa şi competenţele tehnice ale echipei noastre vă stau la dispoziţie. Vă oferim inclusiv servicii de editare grafică a materialelor dumneavoastră existente, DTP şi tipărire.

icon-ilustratie-b

ILUSTRAŢIE & ANIMAŢIE
Un grafician care nu ştie să deseneze, se mai poate numi grafician? Părerile sunt împărţite. În orice caz, în echipa noastră, oamenii au educaţie artistică, ştiu să deseneze şi nici cunoştinţele de animaţie nu le lipsesc. Apelaţi la noi cu încredere ori de câte ori aveţi nevoie de desen, ilustraţie, caricatură, animaţie, realizate integral digital sau prin tehnici tradiţionale.