Creadoor

Iatom

Iatom este o firmă care oferă o gamă diversificată de servicii legate de limbile străine. Deşi a ajuns în timp să câştige fidelitatea unor clienţi importanţi din ţară şi străinătate, Iatom nu avea o identitate vizuală care să transmită nivelul de experienţa şi calitatea serviciilor, acumulate de-a lungul anilor.

Soluţia vizuală aleasă are la bază valorile care au călăuzit activitatea firmei încă de la început: curaj, perseverenţă, depăşirea obstacolelor. Ca purtător al acestor valori, simbolul steagului este atât un depozitar al luptelor şi victoriilor acumulate, cât şi un esenţial factor motivaţional pentru viitor. Vitalitatea specifică roşului vine ca o completare ideală, fortificând aceste asocieri, iar fontul ales adaugă nuanţe de „actual, competitiv, stabil, integru, abordabil, nepretenţios.” Sloganul „în obstacole noi vedem oportunităţi” este atât un rezumat al valorilor şi istoriei firmei, cât şi o promisiune pentru clienţi.

Implementarea identităţii vizuale a inclus un volum de lucru considerabil, incluzând nu doar logo, o varietate de materiale tipărite, afişaj stradal şi pentru evenimente şi elaborarea comunicării verbale, ci şi refacerea sub un design unitar a tututor site-urilor folosite de Iatom pentru serviciile specifice oferite.

DI_CRE_cata5

Site-urile au fost construite pe o retea versatila, pentru a suporta orice tip de content
Traduceri_01_grid over


Traduceri_02

Traduceri_05

Portfolio Details

TAGS : Grafică, Identitate vizuală, Web design